Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Rumi út 63
Telefon: 94/328-125
E-mail küldése

Termékek

 

Etikettek,

 

Nyomatlan és nyomott etikettek (címkék, matricák).

Egyedi változatos méret és formavilág az Ön igényeinek megfelelően leporellós, íves vagy tekercses kiszerelésben. Nyomatlanul vagy akár 8 szín nyomással.

Normál papíralapú, hőpapír (thermo),vagy műanyag, alapanyagra. Változatos felhasználási területek. (fagyasztott termékekre használható, nyom nélkül visszavehető vagy akár nehezen, csak az etikett szakadásá)val eltávolítható extra erős ragasztóanyaggal.)

 

Papírtekercsek ( itt elsősorban ne "pénztárgépszalagra" gondoljon)

Napjainkban egyre jobban elterjednek a különböző thermopapíros nyomtatók.

A hagyományos pénztárgépszalagos felhasználáson kivül egyre szélesebb körben használják a különböző nyomott és nyomatlan papírtekercseket mozijegyek, parkolójegyek és belépőjegyek nyomtatásához.

Itt sok esetben a tekercs mind a két oldala nyomott és a normál grammsulytól eltérő (60-170 gr) sulyú alapanyagokból készülnek a tekercsek a vevő egyedi igényei szerint. (méret, súly, színek, sorszámozás, vonalkód, biztonsági elemek, egyedi perforáció stb.)

 

Nyomatlan és nyomott leporellók

Fő profilunk az egyedi Önnek és cége arculatának megfelelő leporellós nyomtatványok tervezése és gyártása.

Leporellós nyomtatványok gyártását 8 példányos terjedelemig, maximum 5 szín nyomással vállaljuk szükség esetén sorszámozással, perforációval, egyedi biztonsági elemekkel. Olyan egyedi nyomtatványt használjon amelyet Ön a legcélszerűbben tud felhasználni munkája során. A cél, hogy Ön olyan nyomtatványt tarthasson a kezében, amely felesleges adatoktól mentes, könnyen kezelhető és egyben megkülönbözteti a konkurenciától. 

 

 

 


Europen Kereskedelmi és Vállalkozási Kft - Magyar